Trygg Hansa

Vi samarbetar med Trygg Hansa

Vi ansvarar för vårdplaneringen åt Trygg-Hansas sjukvårdsförsäkringskunder. Vi erbjuder bland annat sjukvårdsrådgivning dygnet runt.

Vår ambition är att ge dig den bästa vården du kan få i Sverige. Vi samarbetar med de vårdgivare som Trygg-Hansa har tecknat avtal med och som GHP Vård och Hälsa har kvalitetsgodkänt tillsammans med Trygg-Hansa. Detta innebär att du kan vara trygg med att du får en kvalitetskontrollerad och god vård genom våra bokningar.

Vi ger personlig sjukvårdsrådgivning och gör en vårdplanering för dig om du har Trygg Hansas sjukvårdsförsäkring. Det innebär att du kan ringa oss dygnet om när du behöver ett personligt råd om din hälsa eller sjukdom. Du har din personliga sjukvårdsjournal hos GHP Vård och Hälsa, där vi skriver om alla kontakter vi har med dig och dokumenterar all rådgivning. För varje ärende får du en personlig rådgivare. Om du behöver vidare kontakt med vården gör vårdplaneraren tillsammans med dig en plan för din fortsatta vård och bokar dina besök eller ger dig bokningsbiljetter.

Bokningar hjälper vi dig med vardagar mellan 07:00-17:00 men vår rådgivningstelefon är öppen dygnet runt.

Vår ambition är att ge dig den bästa vården du kan få i Sverige. Vi samarbetar med de vårdgivare som Trygg Hansa har tecknat avtal med och som GHP Vård och Hälsa har kvalitetsgodkänt tillsammans med Trygg Hansa. Detta innebär att du kan vara trygg med att du får en kvalitetskontrollerad och god vård genom våra bokningar. Läs mer om Trygg-Hansa här Länk till annan webbplats.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.