Fullmakter patienter

Fullmakter patienter

För att vi ska kunna planera vården tillsammans med dig måste du, för varje nytt ärende hos oss skicka in en fullmakt. Fullmakten är ditt samtycke till att vi bokar dig vidare, tar del av dina remisser, tar in dina journaler och förmedlar dina uppgifter till andra vårdgivare när vi gör bokningar. Fullmakten bekräftar ditt samtycke och är ett krav enligt svensk lag. I och med att vi har fått in din fullmakt kan vårdplaneringens arbete komma i gång utan onödiga väntetider för dig.

Det snabbaste sättet är att du fyller i fullmakten som skickas till dig via mail under tiden du pratar med en av våra handläggare och verifierar den med ditt BankID.

Om du inte har möjlighet till detta så skriver du ut fullmakten här nedan och sänder oss så snabbt som möjligt. Har du inte möjlighet att skriva ut eller signera med BankID ber du handläggaren att skicka den med post till dig

Utan fullmakt kan vi inte arbeta vidare med ditt ärende.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.